Over Ons
Accountantscontrole met een moderne en efficiënte aanpak

Over WMA Assurance

Er hebben zich de afgelopen jaren veel veranderingen voorgedaan in de accountancy. met name ten aanzien van de toename in wet- en regelgeving en het toezicht hierop van de Autoriteit Financiële Markten. Om aan alle wet- en regelgeving kunnen te blijven voldoen, kiezen  veel accountantskantoren ervoor om geen controlewerkzaamheden meer te verrichten en het steeds lastiger wordt om een accountant te vinden voor de jaarrekeningcontrole. Hiervoor beiden wij een oplossing, door ons alleen te richten op de accountantscontrole.

Hiernaast zijn de technologische ontwikkelingen op het gebied van accountantscontrole sterk toegenomen Er hebben zich veel ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van Business Intelligence, Machine Learning en op het gebied van digitaal werken.

Wij denken dat deze ontwikkelingen hand in hand kunnen gaan door een sterk geautomatiseerde, digitale aanpak te hanteren voor zowel compliance vraagstukken als voor de uitvoering van de controle zelf. Door ons te specialiseren in het uitvoeren van (wettelijke) controleopdrachten en door onze ruim 25 jaar ervaring op dit gebied, kunnen wij kwalitatieve hoogwaardige controles uitvoeren op een efficiënte wijze.

Wij zijn WMA Assurance gestart met de overtuiging dat wij onze werkzaamheden op een kwalitatief hoogwaardige  en efficiënte manier kunnen leveren.

Onze kernwaarden

Onze rol als onafhankelijke accountant vraagt om vertrouwen en om integer en maatschappelijk verantwoord handelen. Wij hanteren hiervoor een aantal kernwaardes binnen ons kantoor, welke de basis vormen van ons handelen:

  • Professionaliteit
  • Integriteit
  • Objectiviteit
  • Vakbekwaamheid en zorgvuldigheid
  • Vertrouwelijkheid
  • Heldere communicatie
  • Een duidelijke aanpak
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Expertise

Wij hebben meer dan 25 jaar brede ervaring in het vakgebied. Wij zijn met name gespecialiseerd in het MKB, de zorg en IT.

wie we zijn

Partners

Winfred
drs. Winfred de Gier RA
Zorg & Non-Profit
winfred@wma.nl
+31 6 175 104 14
Manfred
drs. Manfred Zantinge RA
MKB
manfred@wma.nl
+31 6 125 405 28
Arvid
Arvid Helder
IT
arvid@wma.nl
+31 6 161 069 93
Laat uw accountantscontrole uitvoeren met een efficiënte, moderne aanpak
Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
contact