Subsidieverklaring
Accountantscontrole met een moderne en efficiënte aanpak

Zoekt u een betrouwbare en ervaren accountant voor de controle van uw subsidieverantwoording? 

Bij WMA Assurance begrijpen we hoe cruciaal een nauwkeurige en tijdige controle van uw subsidie is. Ons team van professionele accountants staat klaar om uw subsidieverantwoording te controleren, zodat u kunt voldoen aan de verantwoordingsplicht.

Waarom kiezen voor WMA Assurance?

Expertise in subsidies
Onze accountants hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van subsidies en de bijbehorende financiële verantwoording. We zijn volledig op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en hebben ervaring met vele subsidieregelingen.

Maatwerken flexibiliteit
We begrijpen dat elke organisatie en subsidieproject uniek is. Daarom is elke controle maatwerk die is afgestemd op uw specifieke organisatie, subsidie en de bijbehorende voorwaarden. Onze dienstverlening is flexibel, zodat we kunnen inspelen op uw planning en deadlines.

Transparante communicatie
Tijdens het controleproces houden we u regelmatig op de hoogte van onze bevindingen en voortgang. We zorgen voor open en transparante communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Efficiëntie en tijdigheid

We begrijpen dat tijd cruciaal is bij subsidiecontroles. Ons team streeft naar efficiëntie zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. We zorgen ervoor dat de controle tijdig wordt afgerond, zodat u uw subsidieverantwoordingtijdig kunt indienen.

Vertrouwelijkheid
We hechten veel waarde aan de vertrouwelijkheid van uw gegevens en informatie. U kunt erop vertrouwen dat al uw gegevens bij ons in veilige handen zijn. Laat WMA Assurance uw betrouwbare partner zijn voor de controle van uw subsidieverantwoording of subsidiedeclaratie. Met onze expertise zorgen weer voor dat de subsidieverklaring voldoet aan alle relevante subsidie voorwaarden en dat uw organisatie zich adequaat kan verantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen bij de controle van uw subsidie. Samen bouwen we aan een solide financiële verantwoording en een sterke basis voor de toekomst van uw organisatie.

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laat uw accountantscontrole uitvoeren met een efficiënte, moderne aanpak
Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
contact